/ BUTIRAN BERITA /

Berita Korporat

Ezy Step Memenangi Pingat Emas dan Anugerah Khas di iCAN 2020

2020.10.20


Infinitus (China) Company Ltd. baru-baru ini memenangi Pingat Emas dan Anugerah Khas dari Pertandingan Inovasi Antarabangsa di Kanada (iCAN) 2020, kerana reka bentuk inovatif dan teknologi hebat yang diterapkan dalam produk miliknya, Ezy Step Pressed Candy.

Disokong oleh International Federation of Inventors 'Association (IFIA), iCAN dianjurkan terutamanya oleh Toronto International Society of Innovation & Advanced Skills (TISIAS). Ini adalah peristiwa penting bagi para pencipta untuk menyampaikan kreativiti, projek inovatif dan hasil penyelidikan ilmiah mereka. iCAN telah mengembangkan reputasi terkenal dan pengaruh yang signifikan di seluruh dunia.

2020 iCAN diadakan bersama oleh 67 organisasi di seluruh dunia. Organisasi ini merangkumi persatuan penemuan nasional, universiti, institusi penyelidikan dan kelab penemu dari 61 wilayah. 608 penemuan telah dihantar.

Tahun ini, Infinitus (China) menyerahkan "LI MAI JIAN PRESSED CANDY FOR JOINT HEALTH" (CATATAN: nama LI MAI JIAN di pasar luar negeri adalah Ezy Step) untuk pertandingan tersebut. Semasa persembahan dalam talian, Infinitus disajikan dalam format teks dan video untuk menjelaskan secara menyeluruh pendekatan perlindungan bersama yang disokong oleh sains, tulang rawan yang diekstrak menggunakan teknik hidrolisis enzim yang dikendalikan secara biologi, dan formula inovatif yang memberikan faedah tiga dalam satu: "pengisian semula", "penyelenggaraan" dan "perlindungan". Selain itu, usaha penyelidikan bersama institusi pendidikan terkenal di dunia, formula sihat bebas gula tebu, teknik pemampatan langsung, lapisan telus, pengalaman penggunaan yang menyenangkan dan nilai pasaran juga sangat diakui oleh para juri. Dengan semua ciri yang luar biasa, produk ini memenangi Pingat Emas dan Anugerah Khas.

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Infinitus telah berkomitmen penuh untuk mengembangkan produk eksklusif, untuk penawaran yang sangat kompetitif. Pertandingan ini adalah pertandingan antarabangsa pertama Ezy Step. Pengiktirafan dari para juri antarabangsa dan kedua-dua anugerah yang diterima itu pasti menyokong kekuatan penyelidikan ilmiah Infinitus. Kejayaan besar itu juga mendorong Ezy Step untuk terus maju di pasaran antarabangsa.

Maklumat Lanjut: